Start Locatie

Er zijn twee verschillende start locaties.

De heren senioren en veteranen starten op het Noordhollands kanaal. De startlocatie waar de gezamenlijke massa start zal plaatsvinden ligt op ongeveer 2 km van het clubhuis. De start vindt plaats om 13.00, wij raden de deelnemers aan om niet later dan 12.30 naar de startlocatie te vertrekken.
Voor supporters en bezoekers die op de fiets komen is het adres van de start het fietspad naast de Slochterweg te Amsterdam

De dames senioren en dames en heren junioren start vindt plaats bij Monnickendam op de Purmer Ee net na de sluis bij Monnickendam. Deze start vindt rond de klok van 13.00 plaats.
Het adres van deze startlocatie is: Kloosterdijk 2, Monnickendam

Transportcapaciteit naar deze startlocatie is beperkt, er zal een grote botenwagen van de kanovereniging rijden en tevens een personenbusje rijden (max 8 personen), wij verzoeken de deelnemers zoveel mogelijk hun eigen transport naar deze locatie te verzorgen. Er wordt voor buitenlandse deelnemers zoveel als mogelijk transport geregeld. Voor omkleden raden wij aan dit in het clubhuis te doen alvorens het transport naar de start plaatsvindt. Het transport naar de start vertrekt rond 12.20.